Landelijke woonstijl

De landelijke woonstijl creëren door meubels van Koezoe

De landelijke woonstijl oftewel ‘Puur Natuur’! Natuurlijke materialen zoals hout, riet en linnen komen volledig tot hun recht in een landelijk interieur. Deze materialen zijn geweldig van zichzelf, het heeft geen extra decoratie nodig. Ben jij fan van een landelijk en natuurlijk interieur? Dan kan jij bij Koezoe terecht voor meubels in deze natuurlijke stijl.

Maar jij vraagt je vast af, wat is de landelijke woonstijl precies?

In een landelijke woonstijl zien wij bij Koezoe altijd natuurlijke materialen als hoofdeigenschap. Deze voeren dus echt de boventoon in het interieur. Zij zorgen voor verschillende eigenschappen in jouw interieur. Warmte, sfeer en een zekere soberheid. Vaak zijn landelijke meubels hele grote landelijke elementen die het interieur echt karakter geven. Deze meubels bieden genoeg mogelijkheden om ook andere stijlen toe te voegen aan jouw interieur. Combineer de landelijke elementen met een vleugje vintage of toch met een design element in het interieur.

Welke materialen in jouw landelijke woonstijl?

Rotan, onbehandeld hout en riet zijn de voornaamste materialen die gebruikt worden in de landelijke woonstijl. Deze materialen worden allemaal toegepast zonder allemaal extra toevoegingen, simpel maar wel met karakter. Kies voor de juiste balans tussen kleuren, materiaal en bepaalde vormen en lijnen. Ook de combinatie van open en dicht is heel erg belangrijk.

Ook stoffen zoals wol, linnen en katoen zijn stoffen die veel gebruikt worden. Je krijgt wat je ziet! Ook marmer en kastjes met tekeningen kunnen echt helpen om een landelijke woonstijl te creëren.

In welke ruimtes landelijk wonen?

Het mooiste aan de landelijke woonstijl is dat deze stijl echt in alle ruimtes mogelijk is. Eigenlijk kiest iemand voor een volledige landelijke stijl wanneer iemand kiest voor een landelijke stijl in één ruimte. Het hoeft niet per see in een boerderij of in een ouder huis geplaatst te worden. Ook in een nieuwbouwwoning kun jij echt een natuurlijke en authentieke stijl realiseren.

Winkelwagen

close

Dear Visitor,

It is possible to deliver outside the Netherlands.
For more information about transport cost please send an email stating the product(s), country and zipcode to 
You will hear from us as soon as possible.

Greeting Koezoe