Over ons

Lieve bezoeker,

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij Koezoe en wellicht valt voor onze unieke authentieke producten.

Naast de webshop hebben we per eind oktober ook een showroom op eigen terrein waar iedereen welkom is om onze collectie te kunnen bewonderen(openingstijden staan vermeld bij: Hier vind je ons).

Mijn naam is Simone Koekkoek en ben in 2018 gestart met de Koezoe webshop. Mijn passie voor unieke authentieke woonaccessoires en meubels is ontstaan door het vele reizen in verschillende landen en het inrichten van onze oude verbouwde boerderij uit 1866.

Ik ben altijd op zoek naar “speciale items”, veelal met een bijzonder verhaal. Daarnaast bewonder en waardeer ik de manier waarop onze items op ambachtelijke manier gemaakt zijn. “Made with Love”

Tijdens je eigen reizen ben je beperkt tot het meenemen van een leuk souvenir maar moet je de juweeltjes of grotere exemplaren daar laten staan. Hoe bijzonder is het om via Koezoe toch juist dat unieke item voor je interieur te kunnen aanschaffen.

Wij importeren zelf vanuit India en kiezen met zorg een uitgebreid assortiment , met het oog op uniek en authentiek. Ook geven wij oude items weer een nieuw leven. Onze vaste ateliers in India maken deze items schoon, repareren het, schuren het, en geven als laatste eventueel een wax laag erop. Juist die oude gebruikssporen maken elk item bijzonder. “Recycle daar waar kan”.

Een stuk sfeer of beleving terug laten komen in je interieur, tuin of binnenplaats.

Koezoe heeft een uitgebreid assortiment van leuke schaal, ornament, meubelstuk tot oude deuren, zuilen en panelen.

Onze stijl is vooral gericht op Landelijk, Stoer, Sober, Oosters en Boho!

Koezoe tip:

Het inrichten van je huis is niet gebonden aan regels maar mag een afspiegeling zijn van wie jij bent en welke sfeer bij jou past. Durf voor je eigen stijl te gaan!

 

Heel veel shopplezier bij Koezoe en zijn er vragen dan kun je die gerust stellen via info@koezoe.nl.

 

Lieve Groet,

Simone

Passie en oog voor unieke woonaccessoires

01A1DC04-B177-4D21-9E8B-B2930BCA1663
koezoe showroom

Winkelwagen

close