Over ons

Lieve bezoeker,

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij Koezoe en wellicht valt voor onze unieke authentieke producten.

Mijn naam is Simone Koekkoek en ben in 2018 gestart met de Koezoe webshop.

De passie voor unieke authentieke woonitems is ontstaan door het reizen in verschillende landen en het inrichten van onze oude boerderij. Ik ben altijd op zoek naar speciale items om de juiste sfeer in mijn eigen interieur neer te kunnen zetten. Tijdens het reizen ben je beperkt tot het meenemen van een leuk souvenir maar moet je helaas de juweeltjes of grote exemplaren daar laten staan.

Hoe gaaf is het om via Koezoe toch juist dat unieke item te kunnen bestellen voor in je huis. Ik ben steeds opzoek naar nieuwe aanvullingen op het bestaande assortiment. Van leuke schaal, houten vazen, wandpaneel, markttafels, krukjes, ornamenten, bajot’s, enz tot stoere industriële retro scooterbars.

Een stukje sfeer of beleving terug laten komen in je interieur. De producten die Koezoe inkoopt zijn authentieke gebruiksvoorwerpen. Deze items hebben allemaal een eigen verhaal en hebben er al een heel leven op zitten. Dit is ook terug te zien in de kleur, uitvoering en veelal de mooie gebruikssporen.  De producten zijn op een ambachtelijke manier gemaakt met oog voor details.

Naast de webshop is er ook de mogelijkheid om styling op maat te krijgen. Er zijn al veel verschillende projecten geweest die ik heb mogen doen. Van het kiezen van de juiste lamp in uitvoering en formaat boven een eettafel tot het inrichten van complete entree, woonkamer ,keuken en kantoor.

De fotografie en styling doe ik veelal in onze eigen woonboerderij en probeer ook zoveel mogelijk tips en ideeën aan te dragen wat je kunt doen met de Koezoe items.

De stijl die ik gebruik is Landelijk, stoer, sober en stijlvol gecombineerd en met een knipoog naar Art. De authentieke houten items in combinatie met mooie Art schilderijen zorgen voor een sfeervol geheel.

Het inrichten van je huis is niet gebonden aan regels maar moet een afspiegeling zijn van wie jij bent en welke sfeer bij jou past. Durf voor je eigen stijl te gaan!

Heel veel shopplezier bij Koezoe en zijn er vragen dan kun je die gerust stellen via info@koezoe.nl

 

Lieve Groet,

Simone

Passie en oog voor unieke woonaccessoires

Winkelwagen

close