/Over ons
Over ons2019-03-04T16:35:50+02:00

Koezoe is medio juni 2018 op een zonnige dag op een buitenterras ontstaan. Wij, Martijn en Simone hebben onze gezamelijke passie voor reizen, interieur en unieke woonaccessoires vorm gegeven en gebundeld. Zo is onze nieuwe en eigentijdse webshop Koezoe ontstaan.

Martijn : Is al jaren actief op de import en export. Hij reist hiervoor de hele wereld rond. Oog hebben voor mooie, stoere en unieke woonaccessoires. Het inkopen en verkopen van deze bijzondere spullen doet hij al jaren. Martijn is steeds weer op zoek naar unieke en vernieuwde items voor onze collectie.

Simone: Is al jaren actief vanuit haar eigen atelier  waar ze de handgemaakte Dip en Tapas planken maakt.  Ook  heeft ze vele reizen door Egypte gemaakt en unieke handgemaakte items geïmporteerd uit Egypte. Daarnaast verzorgt ze al jaren de styling en fotografie voor verschillende projecten.

Wij zijn dagelijks bezig om onze ideeën verder uit te bouwen om zo onze klanten inspiratie te geven voor de inrichting en styling van hun huis.

Er zullen nog  vele mooie dingen van Koezoe voorbij komen, we werken achter de schermen volop aan  een webshop die inspirerend en verrassend zal zijn. Ook onze eertse Koezoe pop up store on tour gaat vanaf 15 maart 2019 open! Houd ons in de gaten!!

Passie en oog voor unieke woonaccessoires!

Groeten Martijn en Simone