Over ons

Lieve bezoeker,

Welkom op de webshop van Koezoe waarin je een uitgebreid assortiment vindt van unieke en authentieke producten met een verhaal.

Naast de webshop hebben we ook een shop in shop in Meppel aan de Hoofdstraat 17 en een showroom(te bezoeken op afspraak via mail of app) op eigen terrein in Ruinerwols waar iedereen welkom is om onze collectie te kunnen bewonderen(openingstijden shop in shop staan vermeld bij: Hier vind je ons).

Mijn naam is Simone Koekkoek en ben in 2018 gestart met de Koezoe webshop. Mijn passie voor unieke authentieke woonaccessoires en meubels is ontstaan door het vele reizen in verschillende landen en het inrichten van onze oude verbouwde boerderij uit 1866.

Ik ben altijd op zoek naar “speciale items”, veelal met een bijzonder verhaal. Daarnaast bewonder en waardeer ik de manier waarop onze items op ambachtelijke manier gemaakt zijn. “Made with Love”

De meeste producten van Koezoe hebben er al een heel leven opzitten en bezitten de mooiste gebruikssporen. Dit maakt dat deze bijzondere woonaccessoires meer sfeer en uitstraling hebben.

Tijdens je eigen reizen ben je beperkt tot het meenemen van een leuk souvenir maar moet je de juweeltjes of grotere exemplaren daar laten staan. Hoe bijzonder is het om via Koezoe toch juist dat unieke item voor je interieur te kunnen aanschaffen. De meubels en woonaccessoires krijgen weer een nieuw (t)huis waar ze nog een heel leven zullen worden gewaardeerd.

Wij importeren zelf o.a. vanuit India en kiezen met zorg een uitgebreid assortiment , met het oog op uniek en authentiek. Ook geven wij oude items weer een nieuw leven. Onze vaste ateliers in India maken deze items schoon, repareren het, schuren het, en geven als laatste eventueel een wax laag erop. Juist die oude gebruikssporen maken elk item bijzonder. “Recycle daar waar kan”.

Een stuk sfeer of beleving terug laten komen in je interieur, tuin of binnenplaats met de producten van Koezoe.

Koezoe heeft een uitgebreid assortiment woonaccessoires, meubels en scooterbars. De vooral houten woonaccessoires komen uit Nepal, India en Marokko. Elk items wordt met zorg door ons uitgekozen, waar we vooral op de unieke details letten.” One of a Kind”

Onze stijl is vooral gericht op Landelijk, Stoer, Sober, Bohemian, Vintage en Oosters!

Koezoe tip:

Het inrichten van je huis is niet gebonden aan regels maar mag een afspiegeling zijn van wie jij bent en welke sfeer bij jou past. Durf voor je eigen stijl te gaan! Combineren met verschillende stijlen geeft je interieur een persoonlijk tintje. Volg je hart!

 

Heel veel shopplezier bij Koezoe en zijn er vragen dan kun je die gerust stellen via info@koezoe.nl.

 

Lieve Groet,

Simone

Koezoe

_DSC1533
koezoe showroom
_DSC1637

Winkelwagen

close

Dear Visitor,

It is possible to deliver outside the Netherlands.
For more information about transport cost please send an email stating the product(s), country and zipcode to 
You will hear from us as soon as possible.

Greeting Koezoe