Dé Scooter Bar leverancier van Nederland

Koezoe.nl is de meest vooraanstaande leverancier op het gebied van verschillende uitvoeringen van de Scooter Bar. In onze collectie vind je hoge maar ook lage varianten van deze leuke bar. We hebben al mooie creaties voorbij zien komen, dit gaat werkelijk van koffiebar tot cocktailbar en kan keer op keer opnieuw worden gerestyled.

Deze leuke scooter bar kan door de barista’s onder ons worden gebruikt met een mooi koffieapparaat, alle overige benodigdheden kun je mooi opruimen in het mooie rek. Ook kun je de scooter bar gezellig aankleden met kopjes, glazen en flessen, of bijvoorbeeld met potjes met kruiden en specerijen. Zo heb je niet alleen alles heerlijk bij de hand maar het staat ook nog eens fantastisch.

Hoe leuk is het om jouw gin of wijncollectie te kunnen opruimen én tentoonstellen in deze bijzondere vintage scooter bar?

De scooter bar is verkrijgbaar met een gehele scooter, wanneer je iets minder beschikbare ruimte hebt dan hebben we ook een bar met alleen de voorkant van de scooter. Al onze bars worden geleverd met een werkende koplamp, om nét dat beetje extra te leveren voor je interieur. Zie je jouw scooter bar al staan?

De beste kwaliteit scooter bar

Regelmatig reizen wij af naar India, waar wij speciaal voor jou op zoek gaan naar de meest unieke en originele scooters die wij vervolgens ombouwen tot een scooter bar. Doordat wij onze producten persoonlijk uitzoeken, zijn we er zeker van dat we de mooiste en meest bijzondere items uitzoeken om deze vervolgens naar Nederland te verschepen. Eenmaal in Nederland doen we uiteraard nog een kritische controle, zodat jij jouw Scooter Bar helemaal gaaf bij jou thuisbezorgd krijgt.

Daarnaast zorgen we er ook voor dat onze webshop precies vermeldt wat het formaat van de scooter bar is. Niet alleen het formaat van de gehele bar wordt vermeld maar ook de maten van de planken en het wijnrek staan netjes aangegeven.

Wij doen er in ieder geval alles aan om ervoor te zorgen dat je weet wat je kunt verwachten. Twijfel daarom niet langer en bestel jouw scooter bar bij Koezoe.nl

Winkelwagen

close